top of page

Barnläger i Malå och Piteå

Äntligen kan vi ha barnläger tillsammans! Så häng med på något av våra barnläger! I år så är vi i Malå i Västerbotten och i Piteå i Norrbotten. På lägret kommer ha lägerliv och sååå roligt tillsammans! Det kommer finnas flera aktiviteter som du kan välja mellan och du får träffa nya vänner och kanske återse någon som du känner sedan tidigare. Vi kommer också äta god mat och ha lägerbål och andakter. Temat för årets läger är Äntligen tillsammans!

När?

Allhelgonahelgen, 5-7 november

Var?

Missionskyrkan Malå

Resor?

Prata med din ledare för samordning av resor. Avgift för resan tur och retur är 100 kr.

Pris?

Lägeravgiften är 280 kr (+resa). Syskon-/familjerabatt (för föräldrar) är 100 kr rabatt/person. Anmälningsavgift på 150 kr ingår i lägeravgiften.
Är avgiften ett problem för dig, prata med din ledare.

 

Lägeravgiften faktureras efter lägrets slut till den angivna mejladressen i anmälningsformuläret. Anmälningsavgiften återbetalas mot uppvisande av läkarintyg eller avanmälan senast sista anmälningsdagen. Vid avanmälan efter sista anmälningsdagen får ni en faktura på anmälningsavgiften. Vid utebliven avanmälan faktureras hela avgiften.

Om din förening ska betala hela eller delar av lägeravgiften tar du kontakt med dem när fakturan kommer.

Fickpengar kan behövas till ev. godis m.m. samt till kollekt.

affisch-barnlagrer-vasterbotten-2021-02.jpg

Anmälan?

Du anmäler dig genom att fylla i anmälningstalongen som finns i lägerfoldern och lämna den till din ledare senast den 18/10. Ledare från respektive förening sammanställer anmälningarna från sin förening och skickar dem till regionsamordnare Joel Powell.

Mer information om lägret finns i foldern som du hittar på kyrkan.

bottom of page