Den pågående pandemin påverkar oss mer än vi önskar.

Även för missionskyrkans verksamhet är det kraftigt kännbart, vår passion att samla människor till gemenskap med varandra och Jesus Kristus utmanas.

Till följd av pandemin har vi valt att justera vår verksamhet på följande vis:

Gudstjänsterna kommer tillsvidare att vara digitala och hittar genom att klicka HÄR.

Söndagsklubben blir även dessa digitala tillsvidare, vill du hänga på dessa? Kontakta pastor Johan så förmedlar han det du behöver.

Smulorna blir digital termnen ut, allt du behöver veta hittar du genom att klicka HÄR

Tonår pausar tillsvidare sin verksamhet.

Varje tisdag 10-12 så håller vi kyrkan öppen för bön och egen andakt.

Onsdagar 19.00 så har var bön över den digitala plattformen ZOOM. Klicka HÄR för allt du behöver veta.

Söndagar 11.00 bjuder vi in dig till kyrkfika på den digitala plattformen ZOOM. Ladda upp med en kopp och för en stunds samtal och gemenskap. Klicka HÄR för allt du behöver veta.