ons 29 jan. | Missionskyrkan Vännäs

29 jan. 2020 19:00 – 21:00
Missionskyrkan Vännäs, Norrlandsgatan 11, 911 33 Vännäs, Sverige

About the Event

Under våren så arrangerar Missionskyrkan Vännäs en serie föreläsningar som riktar sig till dig som förälder eller som har kontakt med barn. Föreläsningarna kommer beröra fyra stycken olika teman som vi tror kommer hjälpa dig och stötta dig i ditt föräldraskap. Alla kvällar är kostnadsfria.

Första gången är titeln: "Så skapar du rätt förutsättningar för ditt barn att älska och respektera sig själv."

Stina Hägglund är föreläsaren, bloggaren och inspiratören som åker land och rike runt för att berätta om sin historia som kroniskt sjuk och stomiopererad. Är det möjligt att älska sig själv trots att man sticker ut? Stina menar att du som förälder har den viktigaste rollen i ditt barns byggande av självbild och kommer under denna föreläsning att dela med sig av konkreta tips på hur vi kan skapa de bästa förutsättningarna för våra barn att älska sig själva.

Registrering är stängd