KOM OCH BYGG FÖRSAMLING MED OSS

Vill du vara en del i en kreativ och levande församling? Vill du dela vår vision och vår vardag?

Du är Kristuscentrerad och längtar efter att dela din personliga tro med andra.

Du är intresserad av att bygga relationer med människor i alla åldrar.

Du har förmågan att både inspirera, utmana och utbilda.

Du har förmågan att leda och kommer att arbeta med olika uppgifter i församlingen men med stort fokus på familj, barn och församlingens musikliv.

Som en del av Equmeniakyrkan önskar vi vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen. Vi drömmer som församling om att få växa till, växa djupare och få växa tillsammans utifrån församlingens vision: "Jesus är världens viktigaste person. Han vill vara centrum i livet för var och en. Här finns utrymme för ung och gammal. Tillsammans vill vi älska Vännäs."

Välkommen att höra av dig med dina frågor till:

Åza Jonsson,  församlingens ordförande, tfn. 070-3711070

Daniel Strömner, pastor och församlingsföreståndare, tfn. 073-9588346

Kring anställningen

Tjänsten är på 50 % och innebär en visstidsanställning på ett år, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete i kyrklig verksamhet och relevant utbildning för uppgiften. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev via e-post: info@missionskyrkanvannas.se senast 2019-01-31. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.