MISSIONSKYRKAN VÄNNÄS SÖKER DIG.

Vill du vara en del i en kreativ och levande församling där arbetet med barn- och ungdomar är centralt? Vill du dela vår vision och vår vardag?

Under 2017 har vi som församling fokus på evangelisation.

Vi söker….

Dig som är kristuscentrerad och längtar efter att dela din personliga tro med andra.

Dig som är intresserad av att bygga relationer med människor i alla åldrar.

Dig som både kan inspirera, utmana och utbilda.

Dig som har förmågan att låta barns och ungas perspektiv genomsyra hela församlingens arbete.

VÅR VISION

Som en del av Equmeniakyrkan önskar vi vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen. Vi drömmer som församling om att få växa till, växa djupare och få växa tillsammans utifrån församlingens vision: "Jesus är världens viktigaste person. Han vill vara centrum i livet för var och en. Här finns utrymme för ung och gammal. Tillsammans vill vi älska Vännäs."

Välkommen att höra av dig med dina frågor till:

Åza Jonsson,  församlingens ordförande, tfn. 070-3711070

Daniel Strömner, församlingens pastor och föreståndare, tfn. 073-9588346

Kring anställningen

Tjänsten är i första hand en heltidstjänst.

Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som vill arbeta som pastor eller barn- och ungdomsledare och har relevant utbildning och/eller har erfarenhet av arbete inom kyrklig verksamhet.

Du får gärna ha förmågan att bidra till vårt musikliv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev via e-post: ansokan@missionskyrkanvannas.se senast den 2017-04-30. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

MISSIONSKYRKAN

VÄNNÄS