Smulorna är vår fantastiska barnkör för dig som är 4-12 år gammal och gillar att sjunga, dansa och leka.

Välkommen till Smulorna på Missionskyrkan.

Inför Smulornas luciatåg

OBS! 3 dec kl.18 - extraträning för Mellansmulor och Skorpor.

10 dec kl.18  - vi har genrep inför luciatåget för alla i Smulorna. Då behöver ingen ha luciakläder på men vi hoppas att alla kan komma med.

11 december kl.18.00  Smulornas luciatåg och terminsavslutning

Smulorna träffas kl.17.30 för att klä om sig i luciakläder.

Småsmulor väljer själva hur de önskar var klädda.

Mellansmulor och Skorpor klär sig som tärna eller stjärngosse förutom de som ska ha dramakläder i specifik roll.  I fredags lottade vi fram vår Lucia och det blev Elin Svanberg.

Anmälan för att delta som publik den 11 december.

Då vi tänker att vi kommer att ha mer än 100 personer som publik på Luciafesten den 11 december behöver du anmäla ditt/din familjs/vänners deltagande för att vi ska kunna anvisa sittplatser på ett smittsäkert sätt. Vi kommer att lägga ut länk för anmälan om deltagande på Missionskyrkans hemsida samt på Facebook i slutet av veckan.

Musikaliska kalendern  - den 9 december är det Smulorna i luckan!

Som ni minns har vi spelat in en videoinspelning för att vara med i Equmeniakyrkans adventskalender. Du hittar igen den på Facebook och Youtube.

Från 1:a december kommer vi att öppna en lucka varje dag i Equmeniakyrkans adventskalender på Facebook och YouTube, med musikaliska hälsningar från olika församlingar och sammanhang i vår kyrka. Körsånger, solosånger, Equmenia Tons nya julsång, brassband, Brukssånger och mycket mer. Ett stycke advents- och julmusik varje dag ända fram till julafton!

Ledare för smulorna

Kristina Nyström;  073-843 87 85

Ulrica Winberg-Jonsson;  072-147 73 00

Elin Wredle; 073-047 96 43

Hör av dig till någon av oss om du har några frågor!

Sing-a-long

Smulorna