top of page
Innehåll

MISSIONSKYRKAN VÄNNÄS SÖKER PASTOR

En av våra uppskattade pastorer har slutat sin anställning och därför söker vi nu en ny pastor. Vi söker i första hand dig som är utbildad inom Equmeniakyrkan. Har du annan utbildning eller erfarenheter av liknande karaktär är vi även intresserade av att höra vad du vill göra för och tillsammans med oss.

Vi vill vara en församling för alla åldrar och har en stor önskan att bygga upp och fördjupa den personliga vandringen med Jesus. I församlingen finns verksamhet för barn och ungdomar, bland annat barnkör och tonårsverksamhet. Vi tänker att du som söker har god förmåga att engagera, entusiasmera och verka för ledarutveckling i vår församling och i Equmenia. Vi ser också att du har förmåga att ge våra äldre medlemmar omsorg och undervisning.

Vi är även en församling med ett stort evangeliserande arbete som vår församlingsföreståndare/pastor Johan är drivande och mycket delaktig i. Vi ser därför att det är viktigt att dina förmågor kompletterar Johans för att kunna möta församlingens samlade behov.  

 Vi söker….

·    Dig som är Kristuscentrerad och intresserad av att bygga relationer med människor i alla åldrar.

·    Dig som både kan inspirera, utmana och utbilda.

·    Dig som har förmåga att lyfta ideella medlemmars engagemang.

 

Vill du vara en del i en kreativ och levande församling?

Vill du dela vår vision och vår vardag?

Om du känner att du har erfarenheter och gåvor som passar in i vår längtan hoppas vi att du snarast skickar in en ansökan.

VÅR VISION

Som en del av Equmeniakyrkan önskar vi vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen. Vi drömmer som församling om att få växa till, växa djupare och få växa tillsammans utifrån församlingens vision: "Jesus är världens viktigaste person. Han vill vara centrum i livet för var och en. Här finns utrymme för ung och gammal. Tillsammans vill vi älska Vännäs."

V.missionsk
söka

Välkommen att höra av dig med frågor till:

Malin Lagerlöf, vice ordförande, tfn. 070-379 85 26

Johan Wikström, pastor och föreståndare, tfn. 073-051 70 49

 

 

Kring anställningen

Vi söker dig som är utbildad pastor inom Equmeniakyrkan eller dig med annan utbildning och erfarenhet som är av liknande karaktär. Tjänsten är i första hand en heltidstjänst men vi är öppna för alternativ. Tillträde enligt överenskommelse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev via e-post: ansokan@missionskyrkanvannas.se. Intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

youtube.jpg

MISSIONSKYRKAN

VÄNNÄS

Norrlandsgatan 11

91133 Vännäs

info@missionskyrkanvannas.se

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page