I augusti 2020 så avslutade Daniel Strömner och Stina Hägglund sina tjänster i vår församling. På grund av pandemin har vi inte haft möjlighet att avtacka dem, men nu finns möjligheten och därför bjuder vi in till avtackning på Pengsjögården den 19 juni kl. 14.00.

Ta med dig den mat och fika du själv önskar äta och förbered gärna någon hälsning eller liknande.

Anmälan gäller och görs till Åza Jonsson på aza.jonsson@gmail.com eller 070-371 10 70.

Vid dåligt väder gäller deltagargräns på 50 personer, först till kvarn gäller, så anmäl dig på en gång.

Familjen Strömner flyttade till Vännäs sommaren 2013 och här har familjens tre barn fötts. Det är med stor tacksamhet som vi nu får avtacka dem för allt de gjort och betytt för vår gemenskap. De flyttar nu till Karlstad där de ska göra förstudie för en församlingsplantering.

Stina Hägglund jobbade i församlingen från 2019 till 2020. Hon och familjen finns kvar i närheten och i församlingen. Vi vill även i hennes fall tacka för allt gott hon bidragit med in i vår gemenskap. Vi tackar också Gud för att hon och familjen kommer finnas kvar här i vår gemenskap.

Tack! (1).jpg